ΙΔΡΥΜΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΒΑΡΝΑΣ

Γενικές Πληροφορίες

Το Βουλγαρικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο είναι το νεώτερο πανεπιστήμιο της Βάρνας, αλλά παρά τη σύντομη ιστορία του, έχει γίνει ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ακαδημαϊκά ιδρύματα, διδάσκοντας βουλγάρους και ξένους φοιτητές σε εθνικά σημαντικά ακαδημαϊκά πεδία, εξασφαλίζοντας παγκόσμια ανταγωνιστική εκπαίδευση και δίπλωμα αναγνωρισμένο όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Βουλγαρικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο είναι το πρώτο και μοναδικό βουλγαρικό πανεπιστήμιο που πιστοποιείται με την πινακίδα DS Label, ECTS Label και HR Excellence in Research από τον Ευρωπαϊκό Εκτελεστικό Οργανισμό για την Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Επίσης πιστοποιείται σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001: 2008 και έχει λάβει πιστοποιητικά από την UKAS (UK) και την ANAB (ΗΠΑ) για την εφαρμογή των αποδεκτών διεθνών προτύπων.

Το πανεπιστήμιο είναι ένας εκκινητής και ενεργό μέλος του Δίκτυο Πανεπιστημίου Μαύρης Θάλασσας. Έχει δημιουργήσει μια στενή συνεργασία με πολυάριθμα υπεράκτια ακαδημαϊκά ιδρύματα. Οι φοιτητές του Ελεύθερου Πανεπιστημίου της Βάρνας μπορούν να συμμετάσχουν σε ποικίλα προγράμματα ανταλλαγών όπως το Tempus, το Erasmus, το Leonardo da Vinci και άλλα ερευνητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΒΑΡΝΑΣ

Το πανεπιστήμιο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων στα αγγλικά. Τα ακαδημαϊκά προγράμματα αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές τάσεις – τη διαδικασία της Μπολόνια. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 24 πτυχίων, 62 μεταπτυχιακών και 26 διδακτορικών σπουδών. προγράμματα.

Ένας σημαντικός λόγος για να επιλέξετε το Free University της Βάρνας είναι τα χαμηλά δίδακτρα (2000EUR-2400EUR ανά εξάμηνο). Επιπλέον, τα έξοδα διαβίωσης στη Βουλγαρία είναι αρκετά χαμηλά σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, γεγονός που θα κάνει τη διαμονή σας στη Βουλγαρία ένα ατελείωτο κόμμα.

Περίπου 500 ειδικευμένοι διδάσκοντες από όλες τις επιστημονικές σφαίρες της γνώσης είναι υπεύθυνοι για την παροχή εκπαίδευσης σε 10 000 σπουδαστές που φοιτούν σε διάφορες σχολές.

Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)

Η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι 4 έτη για τους πτυχιούχους (4,5 έτη για την μερική εκπαίδευση),

Ψυχολογία

Η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι 4 έτη για τους πτυχιούχους (4,5 έτη για την μερική εκπαίδευση),

Οικονομικά

Η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι 4 έτη για τους πτυχιούχους (4,5 έτη για την μερική εκπαίδευση),

By Taiss - Own work, Public Domain, Link

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μάθετε περισσότερα για τις Σπουδές στην Βουλγαία μιλώντας με έναν εξειδικευμένο αντιπρόσωπο και λύστε κάθε απορία.